ქართულ ბაზარზე სუფთად დათლილი, დაჭრილი და კომფორტულად შეფუთული, სადილის მოსამზადებლად თუ საჭმელად გამზადებული ხილი და ბოსტნეული გამოჩნდა. უჯაფო თიბისი სტარტაპერის ერთ-ერთი წარმატებული და ორიგინალური სტარტაპია.
“მზამზარეული ყველაფერი ორმაგად მიმზიდველი და გემრიელია” – ამბობენ უჯაფოს დამფუძნებლები თენგიზ კანდელაკი და გიორგი ტორენჯაძე.ამჟამად არსებულ ასორტიმენტში კატროფილი, გახეხილი ჭარხალი, სტაფილოს ჩხირები და ბროწეულის მარცვლები შედის. სტარტაპში ამჟამად სულ 7 ადამიანია დასაქმებული.