სამეცნიერო კონფერენცია „ქართული ღვინო და ვაზი – ტრადიციები და სამეცნიერო გამოწვევები“ თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტში (თსუ) გაიმართა. ღონისძიება სამი დღის განმავლობაში მიმდინარეობდა.

კონფერენციის ქართველი და უცხოელი მონაწილეები თელავში, იყალთოს ქვევრის პირველ სკოლა აკადემიას ესტუმრნენ, სადაც ქვევრის დამზადების ტექნოლოგიების შესახებ მიიღეს ინფორმაცია და შესაბამისი მატერიალურ – ტექნიკური ბაზაც დაათვალიერეს.

კონფერენციის მომხსენებლები იყვნენ, როგორც საქართველოს, ასევე ევროპისა და კანადის მეღვინეობა-მევენახეობის დარგში წამყვანი უნივერსიტეტებიდან და კვლევითი ცენტრებიდან.

წინა სტატიაუძრავი ქონების პლატფორმა Livo.ge
შემდეგი სტატიაკსუ-ში სტუდენტთა მეშვიდე საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია გაიმართა

პასუხის გაცემა

შეიყვანეტ კომენტარის ტექსტი
შეიყვანეთ თქვენი სახელი